icoSilné technologické zázemí

icoEkologický provoz

icoObjednávky 24/7 - eshop

icoPo-Pá 8:00-15:00

Zund G3-3 XL 2500

detail řezacích nožů a kalibračního nástroje na stroji Zund G3

je stolový plotter vybavený posuvným pásem a velikostí řezné plochy 3200 s 2500 mm. Takže maximální šíře řezaného média je 3,2metru.

Stroj je vybaven nožem pro řezání měkkých materiálů, jako banner, textil, papír a tenčí plastové lehčené desky, a kiss-cut nožem pro řezání samolepících fólií, takže v jedné operaci Dále je stroj vybaven frézou pro řezání silnějších lehčených desek, dibondu, plexiskla a podobných materiálů.

Pro kartonáž je stroj vybaven oscilačním nožem + rylovacími kolečky, takže nám umožňuje realizovat krabice, stojany z vlnité lepenky, stojánky na pult z kartonu, poutače ve tvaru postav v životní velikosti. Limitem je pouze velikost lepenkového archu. Stroj je vybaven nejnovějším systémem ZUND CUT Center a automatickou detekcí a nastavením výšky nástroje. V kombinaci s tiskovými stroji DURST Rho 600 s šíří tisku 205 cm a Arizonaaa 350 XT s velikostí tisku až 250 x 300 cm tak dává stroj našim zákazníkům rozsáhlé možnosti v oblasti POS a značně zkracuje naše dodací termíny u zakázek, které vyžadovali dříve pro dokončovací proces zapojení velkého množství pracovníků. Například 250 ks bannerů do roll-upů o velikosti 800 x 2100 mm je zpracovaných na Zundu G3 za 6 hodin. Tisk byl vytištěn na stroji Durst Rho 320 r na materiál o šíři 250 cm – tři motivy vedle sebe.

< Zpět na všechny stroje



ico

Profesionální výsledek

ico

Velkoformátový i malonákladový tisk

ico

Desítky špičkových tiskáren

ico

Výrazná barevná sytost

ico

Vysoké rozlišení

background

Objednejte si vaši objednávku online

Pohodlně přímo v našem Web2Print e-shopu

Přejít do E-shopu